ggz vacatures

Op zoek naar GGZ werk?

Zzp'er in de GGZ of op zoek naar flexibele opdrachten? Bekijk onze ggz vacatures of meld je aan bij ons GGZ bemiddelingsbureau.

Neem contact op

Werken bij GGZ Vervoer en Personeel

Als GGZ zorgprofessional heb je ervoor gekozen de touwtjes van je carrière in eigen handen te nemen. En je hebt groot gelijk: niet alleen biedt het eigen ondernemerschap en het werken op uitzend en detachering basis je veel flexibiliteit en vrijheid, je krijgt nu de kans om je werkveld, je ervaring en uiteindelijk je horizon te verbreden.

Ben je zzp'er, uitzendkracht of word je gedetacheerd in de ggz en ben je op zoek naar interessant ggz werk? Bekijk snel onze ggz vacatures! 

Werken als zorgprofessional

Er zit een groot nadeel aan je onafhankelijke positie als freelancer of zzp'er in de ggz: onzekerheid. Want ook al schreeuwt de zorg om ggz medewerkers, continuïteit in opdrachten is niet zomaar vanzelfsprekend. 

Acquisitie kost je veel tijd, en alles wat erbij komt kijken: afspraken maken, tariefonderhandeling, de facturatie, enzovoorts. Het goede nieuws: laat de acquisitie aan ons over. 

Meld je aan bij GGZ Vervoer en Personeel

We verwelkomen jouw expertise als zorgprofessional dan ook graag bij GGZ Vervoer en Personeel. Want wij kunnen jou moeiteloos koppelen aan opdrachtgevers, aan zorginstellingen die om jouw expertise staan te springen. Ons netwerk groeit hard. Sluit je je ook aan?

Korte opdrachten of lange termijn

Vind je het prettig om ambulant overal in te springen? Of werk je liever wat vaker en langer op dezelfde plek? Ons GGZ personeelsbemiddelingsbureau krijgt opdrachten binnen voor zowel de korte termijn als voor langere tijd. 

Waar je ook woont

Of je nu in de randstad woont of in Friesland: behoefte aan zorg bestaat overal. Dus ook aan zorgprofessionals. Ons netwerk van opdrachtgevers en zorgmensen overschrijdt de provinciegrenzen. Waar je ook woont of werkt, we hebben ggz werk door het hele land. Meld je dus snel bij ons aan.

Wat hebben we jou te bieden?

GGZ Vervoer en Personeel verbindt zorgprofessionals aan ggz werk. Wat doen we nog meer?

  • Onze opdrachtgevers zijn divers, van kleine instellingen tot grote zorgverleners
  • Er zijn opdrachten voor de GGZ, psychiatrie, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg, verslavingszorg etc.
  • We hebben ggz vacatures voor de korte en lange termijn, per direct of in de nabije toekomst
  • Als organisatie zijn wij betrokken bij onze opdrachtgevers én bij onze zorgprofessionals
  • Als zorgprofessional kun je rekenen op onze bemiddeling, op intervisie en feedback
  • Werk je regelmatig via GGZ Personeel, dan bieden we je cursussen en trainingen op relevant medisch gebied

Meld je aan

Zzp'er, uitzendkracht of gedetacheerd in de ggz en op zoek naar continuïteit in werk? En zou je daarbij ook wel willen bijdragen aan de continuïteit in de zorgverlening? Meld je dan bij ons aan als zorgprofessional. 

Wij zorgen dat je nooit zonder werk komt te zitten! Meer weten of meteen inschrijven? Neem contact met ons op. Bel ons op 06-216 532 40 / 06-461 076 68 of stuur een mailtje met je CV naar info@ggzvervoer-personeel.nl of bekijk meteen onze openstaande GGZ vacatures: