GGZ Vervoer en Personeel - Over ons

Over GGZ Vervoer en Personeel

Zorg kan altijd beter, professioneler, warmer. GGZ Vervoer en Personeel werkt dan ook hard om betrokkenen de kwaliteit te bieden die zij verdienen. Cliënten, patiënten, zorginstellingen en gemeenten.

Weten wat dat voor u betekent? 

Neem contact met ons op

Over ons

GGZ Vervoer en Personeel is een particulier initiatief van twee deskundigen uit het veld: Job de Bruin (verpleegkundige) en François Moulay (GGZ-agoog). Beiden bekwame zorgprofessionals met ruime werkervaring in de GGZ (zowel acuut, langdurig als forensisch), de verslavingszorg en de jeugdzorg.

Met een hoogwaardige GGZ vervoersdienst en een uitzend, detachering en bemiddelingsbureau voor GGZ professionals, willen Job en François een bijdrage leveren aan de verbetering van de zorg voor kwetsbare mensen in de regio Noord-Holland, en daarbuiten.


Onze missie

De verbetering van de kwaliteit van zorg; daar willen wij heel graag hard aan werken. Zowel op het gebied van GGZ vervoer als dienstverlening door zorgprofessionals. 

Door kwalitatief hoogstaand en tegelijkertijd betaalbaar vervoer en personeel te leveren, willen wij een omgeving te creëren waarin de zorg volledig tot zijn recht komt. Met die missie in ons achterhoofd hebben wij GGZ Vervoer en Personeel opgericht.


Onze visie

Goede zorg? Zorg op maat. Onze dienstverlening werkt alleen als die goed past. Passend voor de behoefte van de klant, passend voor de kwetsbare mensen die erbij betrokken zijn. En dus richten we ons op GGZ vervoer waar zowel de cliënt als de betrokken zorginstelling zich goed en veilig bij voelt. Tegen een prijs die te verantwoorden valt. 

Ook met ons GGZ personeelsbemiddelingsbureau willen we zorg op maat leveren. De juiste mensen op de juiste plek. Deskundige, betrokken en stevige zorgprofessionals die hart hebben voor hun werk. En die onze missie delen, namelijk: zorg kan altijd beter. 

Lees meer over ons GGZ personeel Lees meer over ons GGZ vervoer

De personen achter GGZ Vervoer en Personeel

GGZ Vervoer en GGZ Personeel - Job de Bruin

Job de Bruin // Verpleegkundige - BIG-nummer 19916806130

Zorgprofessional en werkzaam in de acute, langdurige en forensische psychiatrie en jeugdzorg.

GGZ Vervoer en GGZ Personeel - François Moulay

François Moulay // GGZ Agoog

Zorgprofessional en werkzaam in de acute, langdurige en forensische psychiatrie en jeugdzorg.